Luxemburg: Kiki naar kwartfinale

Luxemburg: Kiki naar kwartfinale

In de tweede ronde van het WTA toernooi in Luxemburg speelde Kiki tegen de Slowaakse Anna Karolina Schmiedlova. In het begin van de wedstrijd ging de stand gelijk op. Op 3-3 wist Kiki de Slowaakse echter te breaken en om 5-3 nogmaals waardoor ze de set met 6-3 naar zich toe wist te trekken. Daarna stoomde Kiki door naar een 5-0 voorsprong. Na een onbenut matchpoint wist de Slowaakse nog eenmaal haar service te behouden maar vervolgens serveerde Kiki de set netjes uit waardoor er 6-3 6-1 op het scorebord kwam te staan. Met deze overwinning bereikt Kiki de kwartfinales in Luxemburg. Daarin speelt ze tegen de winnares van de wedstrijd tussen Denisa Allertova (102) en Tereza Smitkova (195).

Straks speelt Kiki ook nog in het dubbelspel samen met Johanna speelt ze tegen Minella en Boserup.

Update: Ook in het dubbelspel heeft Kiki de kwartfinale bereikt. Samen met Johanna won ze met 6-2 6-1 van Minella/Boserup. Donderdag staan er daarom twee kwartfinales op het programma. Om 13.00 start de enkelspelfinale tegen Denise Alertova. En als derde wedstrijd op baan 1 staat de dubbel gepland tegen Kirsten Flipkens en Elise Mertens.

Matchpoint from our doubles today.. happy to play 2 Quarters tomorrow!! #wtaluxembourg #teamjoki #keepongoing

A video posted by Kiki Bertens (@kikibertens) on

No Comments

Post a Comment