Luxemburg: Winst in eerste ronde

Luxemburg: Winst in eerste ronde

Kiki heeft de tweede ronde bereikt van het WTA toernooi in Luxemburg. In de eerste ronde speelde ze tegen de Duitse Annika Beck (53). Kiki die als derde geplaatst is startte sterk aan de wedstrijd en kwam met 3-0 voor. Dit wist ze uit te bouwen tot een 5-2 voorsprong. Op dat moment wist de Duitse nog een keer terug te breaken maar op 5-+4 serveerde Kiki de set succesvol uit. In de tweede set nam Kiki ook weer gelijk een voorsprong maar deze wist de Duitse weg te werken. Op 5-4 in het voordeel van Kiki wist ze echter een beslissende break te plaatsen en de wedstrijd op haar eerste matchpoint naar zich toe te trekken.

Hiermee boekt Kiki weer een winst bij een WTA toernooi na een aantal uitschakelingen in de eerste ronde. In de tweede ronde neemt Kiki het op tegen Anna Karolina Schmiedlova (154). Kiki won tot nu toe twee van de drie ontmoetingen met de Slowaakse. De laatste in mei dit jaar in Rabat wist Kiki te winnen.

Ook speelt Kiki deze week nog in het dubbelspel. Samen met haar vaste partner Johanna Larsson speelt ze in de eerste ronde tegen Julia Boserup en Mandy Minella die met een wildcard zijn toegelaten. Waarschijnlijk speelt Kiki morgen zowel haar singel als dubbelpartij.

No Comments

Post a Comment