Wimbledon: Kiki speelt eerste ronde tegen Ostapenko

Wimbledon: Kiki speelt eerste ronde tegen Ostapenko

Kiki is inmiddels hersteld van haar kuitblessure die ze opliep tijdens haar succesvolle Roland Garros, waar ze in de halve finale verloor van Serena Williams. Kiki is door deze halve finale gestegen naar de 28e plaats op de wereldranglijst waardoor ze tijdens Wimbledon voor het eerst geplaatst is bij een grand slam. Kiki is het 26e reekshoofd maar heeft het alsnog niet heel erg getroffen met de loting, want ze speelt tegen de nummer 36 van de wereld Jelena Ostapenko. Kiki speelde eenmaal eerder tegen de Letse speelster, dat was vorig jaar bij een groot challengertoernooi in Polen op gravel. Toen wist Ostapenko Kiki in drie sets te verslaan. Maandag start het derde grand slam toernooi van het jaar, wanneer de eerste ronde partij van Kiki gepland wordt is nog niet bekend.

 

No Comments

Post a Comment