Parijs: Naar de halve finale

Parijs: Naar de halve finale

Kiki is er zojuist in geslaagd de halve finale van het toernooi in Parijs te bereiken. In de kwartfinale speelde ze tegen de Tsjechische Lucie Safarova, die als zesde geplaatst is en die de 18e plaats op de wereldranglijst inneemt. Kiki begon goed aan de wedstrijd en brak gelijk de service van Safarova. Op 2-0 leverde ze echter haar eigen service in, maar daarna pakte ze 6 games op rij en stond zo op een 6-1 en 2-0 voorsprong. In die tweede set kwam Kiki op een 4-2 voorsprong, waarna Safarova drie games pakte en zij dus op een 5-4 voorsprong kwam. Gelukkig kon Kiki haar service houden en in de volgende game de Tsjechische breken, waarna ze de wedstrijd met een ace uitserveerde. Morgen speelt ze de halve finale tegen  de als eerste geplaatste Sara Errani, die in een drie uur durende wedstrijd won van  Carla Suarez. De wedstrijd begint om 15.00 uur en is live te volgen via Sport1. In februari is Sport1 Live, het eerste kanaal van Sport1 voor alle mensen met digitale tv ( met uitzondering van Tele2) gratis te zien.

Parijs

Hieronder de laatste twee games van de wedstrijd:

http://www.youtube.com/watch?v=p2EOJp46DVY

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.