Johannesburg: Kiki bereikt kwartfinale

Johannesburg: Kiki bereikt kwartfinale

In Zuid-Afrika speelde Kiki vanochtend in de tweede ronde van het grote challengertoernooi tegen de Braziliaanse Ana-Clara Duarte (238). De wedstrijd van vandaag ging een stuk beter dan gisteren en Kiki won met 6-1 6-3. In de kwartfinale zal Kiki spelen tegen de als tweede geplaatste Petra Cetkovska (Tsj,126).

Door het bereiken van de kwartfinale zal Kiki aanstaande maandag voor het eerst in haar carriere in de top 200 staan van de wereldranglijst.

Kiki kwam ook nog in actie in het dubbelspel met haar Engelse partner Anne Keothavong. Ze speelden tegen Anne Kremer (Lux) en Nicole Rottmann (Oos) en wisten de wedstrijd te winnen met 6-3 2-6 10-4. Hierdoor hebben ze de halve finale gehaald, daarin spelen ze tegen het als vierde geplaatste Russische duo Nina Bratchikova en Valeria Savinykh (Rus).

Morgenochtend om 10 uur zal Kiki eerst spelen in de kwartfinale van het enkelspel en daarna in de halve finale van het dubbelspel.

Toernooisite