Johannesburg: Kiki wint tweemaal in twee sets

Johannesburg: Kiki wint tweemaal in twee sets

Kiki heeft vanochtend in Johannesburg de tweede ronde bereikt van het $100.000+H toernooi. Ze speelde in de openingsronde tegen de Duitse Kim-Alice Grajdek (675), op papier een gunstige loting. Erg gemakkelijk ging het niet maar Kiki wist toch te winnen met 7-5 7-6(4). In de tweede ronde speelt Kiki tegen de Braziliaanse Ana-Clara Duarte (238), die in de eerste ronde de als vijfde geplaatste Mandy Minella in 3 sets versloeg.

Vanmiddag speelde Kiki ook nog in het dubbelspel met de Engelse Anne Keothavong. Het is de eerste keer dat ze met dit meisje speelde en het kwam gelijk tot een goed einde want ze wisten het als tweede geplaatste koppel Kathrin Woerly (Dui) en Mega Moulton-Levy (USA) te verslaan. Ze waren met 7-5 7-6(7) te sterk voor het Duits-Amerikaanse koppel. Kiki en Anne spelen in de volgende ronde tegen Anne Kremer (Lux) en Nicole Rottmann (Oos).

Morgen komt Kiki weer in actie in Zuid-Afrika ze speelt dan opnieuw in het enkel- en dubbelspel.

Toernooisite