Johannesburg: Kiki treft qualifier

Johannesburg: Kiki treft qualifier

Afgelopen donderdag is Kiki afgereisd naar Johannesburg in Zuid-Afrika. Daar zal vanaf maandag het hoofdtoernooi beginnen van de Soweto Open, een $100.000+H toernooi. Voor dit toernooi is Kiki direct tot het hoofdtoernooi toegelaten. Inmiddels heeft de loting plaatsgevonden en is bekend dat Kiki in de eerste ronde speelt tegen iemand uit het kwalificatietoernooi.

Inmiddels is bekend geworden dat ze tegen de Duitse Kim-Alice Grajdek die momenteel op nummer 675 van de wereldranglijst staat.

In het dubbeltoernooi speelt Kiki samen met de Engelse Anne Keothavong, de speelster die als eerste geplaatst is in het singeltoernooi. In het dubbeltoernooi spelen ze in de eerste ronde tegen het als tweede geplaatste koppel Kathrin Woerly (Dui) en Mega Moulton-Levy (USA).

Morgen start het toernooi al maar Kiki zal pas op dinsdag in actie komen in het enkel- en dubbelspel.

 

Toernooisite