Torhout: Naar de kwartfinale

Torhout: Naar de kwartfinale

                 Kiki Bertens

Kiki heeft ook de tweede ronde gewonnen in een erg spannende wedstrijd tegen de Spaanse Lourdes Dominguez-Lino (88).  De eerste set leek weer erg op die van gisteren. Kiki kreeg de kans om de set uit te serveren, maar opnieuw werd het uiteindelijk een tie-brak, die de Spaanse won. In de tweede set brak Kiki gelijk de service van haar tegenstandster, die op een gegeven moment de set liet lopen: 6-0. In de derde set liep Kiki uit naar 4-2, maar moest toen opnieuw haar service inleveren. Op een stand van
6-5 voor Kiki stond de serverende Spaanse voor met 40-0, en leek er dus opnieuw een tie-break aan te komen. Kiki maakte echter 5 punten op rij: game, set en match.
Morgen speelt Kiki in de kwartfinale tegen de Roemeense Simona Halep (94).

http://www.koddaertladiesopen.be/