Torhout: Verrassende overwinning in eerste ronde

Torhout: Verrassende overwinning in eerste ronde

 

                                         

Kiki heeft haar eerste wedstrijd in een $100.000 toernooi winnend afgesloten. Het was ook de eerste keer dat ze tegen een top 100 speelster speelde, namelijk de Belgische Kirsten Flipkens (77), die als zesde geplaatst was. In de eerste set kreeg Kiki op 5-4 en 6-5 twee keer de kans om de set uit te serveren, maar uiteindelijk werd het een tie-break die door de Belgische met 7-5 werd gewonnen. In de tweede set brak Kiki al vroeg de service van haar tegenstandster en werd het 6-4. Kiki gaf dit in de derde set een goed vervolg en ze sloeg zich via 6-1 naar de tweede ronde.
Hierin moet ze morgen om 15.30 uitkomen tegen de Spaanse Lourdes Dominguez-Lino (88).

http://www.koddaertladiesopen.be/