Helsinki: Halve finaleplaats voor Kiki

Helsinki: Halve finaleplaats voor Kiki

In de kwartfinale in de Finse hoofdstad speelde Kiki tegen Tara Moore (Gbr, 448). Ondanks dat Kiki last had van erge keelpijn wist ze deze wedstrijd te winnen met 7-6 6-3. Met deze overwinning heeft Kiki de halve finale bereikt. Daarin zal ze spelen tegen de als vijfde geplaatste Finse Emma Laine (265). Het is de vierde keer dit jaar dat Kiki de halve finale van een $25.000 toernooi bereikt, van de drie hiervoor wist ze er één te winnen. Deze wedstrijd zal morgen om 16.30 uur worden gespeeld

Vanmiddag speelden Kiki en Richel ook nog in het dubbelspel tegen het Duitse koppel Vanessa Henke en Korina Perkovic. Deze wedstrijd wonnen ze met 6-3 6-2, daarom spelen ze morgen in de halve finale.

Toernooisite (in het fins)